За нас

Околаб ЕООД работи в областите офталмология и естетична дерматология. Основните ни клиенти са водещи български очни хирурзи и дерматолози, работещи предимно в частни болници и медицински центрове. През последните години в областите на очните болести и естетичната дерматология се извършва истинска технологична революция. Непрекъснато се появяват нови продукти, които дават възможност за ново, по-високо качество на живот на пациентите. Нашата задача е да подберем тези от тях, които са най-подходящи за нашите клиенти и да им ги предложим в кратки срокове на благоприятни цени. 

През 2007 година започнахме с продажби на операционни инструменти на MANI – Япония и вътреочни лещи и вискосубстанции на AUROLAB – Индия. От тогава до днес нашата компания се разви в много направления.  Нашето портфолио нарастна значително, установихме трайни отношения с водещи медицински специалисти в България, а нашият екип се разрастна. 

През 2009 г. представихме първия и засега единствен наш продукт за продажба в аптеките –липозомният спрей TEARS AGAIN® на OPTIMA PHARMA – Германия. 

През 2010 година започнахме продажби и на продукти за естетична дерматология – дермални филъри на основата на хиалуронова киселина с най-висок клас безопасност, произведени от CROMA- Австрия. 

От 2012 нашето портфолио в областта на естетичната медицина включва и продукти съдържащи фактори на растежа и биомиметични пептиди на биотехнологичната компания CAREGEN от Южна Корея - световен лидер в областта на изследването и масовото производство на фактори на растежа, терапевтични и функционални пептиди.

През 2013 представихме Оlogen® колагенов матрикс на Aeon Astron. Оlogen® e имплант и биоразградима конструкция, който индуцира регенетативен оздравителен процес  за зарастване на раната без оформяне на белези.

През 2014 година значително обогатихме нашето портфолио. Започнахме доставки на меки асферични, хидрофобни вътреочни лещи PreciSal, произведени в САЩ от фирмата MBI.

През 2014 подписахме договор за договор за изключително представителство със SkinTech Pharma Group - Испания, който продължава до края на 2019

През 2017 подписахме договор за изключително представителство с Universkin – Франция - лидер в персонализираната медицинска козметика.

 

Сертифицирани по стандарт ISO 9001:2008.


Събития

13-ти Конгрес на БДО, 24-27 октомври 2019г. | хотел Рила | Боровец

Околаб ЕООД има удоволствието да Ви покани да посетите нашия щанд на  13-ти конгрес на БДО... повече

Новини

Довиждане Princess, здравей Saypha !

Висококачествените и отличени в естетичната медицина хиалуронови филъриPrincess® са... повече

Успешна сертификация по ISO 9001:2008

На 09.09.2013г. системата за управление на ОКОЛАБ ООД беше успешно сертифицирана по стандарт ISO... повече

  • Aeon AstronMBIЛого AuralabЛого CromaЛого Mani
  • Лого OptimalЛого MadhuЛого OptimaЛого AuralabЛого CromaЛого Mani