XI Световен Конгрес по Анти Ейджинг Медицина ( AMWC) в Монако

 

От 4 до 6 април в Монако се състоя XI  Световен  Конгрес по Анти Ейджинг Медицина ( AMWC). На конгреса като лектори и гости присъстваха много дерматолози, пластични хирурзи и лекари с други специалности от България.

Нашите партньори –  австрийската фирма Croma, производител на серията дермални филъри с хиалуронава киселина „Princess”и “Caregen” от Южна Корея – производител на линията за мезотерапия с биомиметични пептидиDermaheal” бяха сред спонсорите на събитието. Двете фирми представиха своите първокласни продукти на впечатляващи със своя дизайн и размер щандове в основната изложбена зала на „Grimaldi Forum” в Монте Карло.

Околаб благодари на всички свои партньори, които проявиха интерес към продуктите на  Croma и Caregen  и особено на многобройните участници във уъркшопа  на “Princess”. 


Монако

Д-р Ася Данчева и д-р Ива Стоилова – тренери на продуктовата линия за мезотерапия „Derrmaheal” за България, г-жа София Ра- генерален директор в Caregen и г-н Радосвет Даракчиев –управител на Околаб на щaнда на Caregen

Монако

Г-н Андреас Принц – Изпълнителен Директор на Croma и г-н Радосвет Даракчиев – управител на Околаб на щанда на „Princess”

Монако

 CAREGEN

Събития

13-ти Конгрес на БДО, 24-27 октомври 2019г. | хотел Рила | Боровец

Околаб ЕООД има удоволствието да Ви покани да посетите нашия щанд на  13-ти конгрес на БДО... повече

Новини

Довиждане Princess, здравей Saypha !

Висококачествените и отличени в естетичната медицина хиалуронови филъриPrincess® са... повече

Успешна сертификация по ISO 9001:2008

На 09.09.2013г. системата за управление на ОКОЛАБ ООД беше успешно сертифицирана по стандарт ISO... повече

  • Лого ManiЛого CromaAeon AstronЛого MadhuЛого Optimal
  • MBIЛого AuralabЛого OptimaAeon AstronЛого MadhuЛого Optimal